Η εταιρεία

Η εταιρεία

sxediaΗ εταιρεία TOULOUMIS δραστηριοποιείται στη μελέτη, στη σχεδίαση και στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων και ειδικών κατασκευών.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή πολυτελή κατοικιών, πολυκατοικιών, ξενοδοχείων, εκθεσιακών χώρων, βιομηχανιών, πολυκαταστημάτων και ειδικών  κατασκευών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, η οποία έχει παρουσία στο χώρο της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων από το 1977 και με την πάροδο των ετών, ολοένα και εξελίσσεται, βελτιώνοντας την απόδοσή της, εδράζονται στα Φύλλα – Χαλκίδας και ΠΕΙ Δοκού.

Πρώτιστο μέλημα της εταιρείας μας είναι η παροχή νέων και πρωτότυπων ιδεών στον τομέα της κατασκευής μεταλλικών έργων, οι οποίες οδηγούν στην ιδανική επιλογή και η υπεύθυνη εργασία, κύρια χαρακτηριστικά της οποίας είναι η ακρίβεια, η αρτιότητα, η πρωτοτυπία, η έμφαση τόσο στο συνολικό αποτέλεσμα, όσο και στις λεπτομέρειες, η χρήση νέων και καινοτόμων μεθόδων, η συνέπεια και ο απαραίτητος επαγγελματισμός.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από μία δυναμική και ισχυρή ομάδα, κατάλληλα εκπαιδευμένων και πλήρως καταρτισμένων, τα οποία έχουν πολυετή πείρα στο ζήτημα των μεταλλικών κατασκευών. Χάρις στη συνεχή επιμόρφωσή του και στην αδιάκοπη ανανέωση των γνώσεών του, το προσωπικό μας παραμένει ενήμερο όσον αφορά στις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της δόμησης μεταλλικών κτιρίων και είναι σε θέση να αντιμετωπίζει κάθε έργο με ευσυνειδησία, ευαισθησία, εφευρετικότητα και την απαιτούμενη αξιοπιστία.

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μηχανήματα και τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, εγγυάται την επιτυχή ανάληψη και την άψογη εκπόνηση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Μελέτη κατασκευών
 • Στατική Μελέτη από έμπειρο στατικό μηχανικό.
 • Κατασκευή κτιρίων από δικό μας εξιδεικευμένο συνεργείο
 • Φωτορεαλιστικές Απεικονίσεις , ώστε ο πελάτης να έχει μία λεπτομερή εικόνα (εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου) για το τελικό αποτέλεσμα της κατασκευής. Δίνοντας την δυνατότητα να συζητηθούν πιθανές βελτιώσεις, κατανόηση μιας αρχιτεκτονικής μελέτης, προλαμβάνοντας ανεπιθύμητες αλλαγές των σχεδίων κατά την εξέλιξη της κατασκευής.
 • Εσωτερική Διακόσμηση (Interior Design) & Σχεδιασμός αντικειμένων κατά τρόπο λειτουργικό , ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες αλλά και η αισθητική στο σύγχρονο περιβάλλον, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του χώρου, τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πέλατη.

Software: AutoCAD, ArchiCAD, Artlantis, StruCAD κ.α. 

Συμβουλευτείτε μας

Συμβουλευτείτε μας
 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΚΤΙΡΙΟΥ

  Δείτε αναλυτικά όλες τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες τόσο για τον εσωτερικό όσο και για τον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

  Δείτε

 • Επιθυμώ προσφορά

  Ζητήστε μας προσφορά, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα εμφανιστεί κάνοντας κλίκ στην παρακάτω σύνδεση.

  Δείτε